Pop-Up Tavaroiden keräily

Pop-Up Tavaroiden keräily featured image
Event date 25.09.2024 - 25.09.2024
Event time 17:00 - 19:00
Event location Kaskisten Tori
Region Etelä-Pohjanmaa
City Kaskinen
Event organiser Toivon Tähti ry.
Event category Muut tapahtumat

Onko sinulla tavaroita, joita et enää tarvitse? Otamme mielellämme vastaan erilaisia tavaralahjoituksia ja muutamme ne avuksi. Lahjoittamalla tavaroita järjestöllemme autat vaikeissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä samalla kun edistät kestävää ympäristöä. Olemme Kaskisten torilla klo 17-19, jolloin voit tuoda lahjoituksesi sinne.

Toivon tähti on avustusjärjestö, joka on 35 vuoden ajan tarjonnut koulutusmahdollisuuksia haavoittuvassa asemassa oleville lapsille ja nuorille Baltian maissa, Haitissa, Argentiinassa ja Intiassa. Osa saamistamme tavaralahjoituksista myydään kirpputoreillamme, ja rahaa käytetään muun muassa hätäapuun ja kuljetuskustannuksiin. Ne tavarat, joita emme myy, kuljetamme Baltian maihin – vuosittain lähetämme noin 12-15 avustuskuljetusta.

Otamme vastaan lähes kaikkea, mitä kotitaloudessa tarvitaan, kuten vaatteita, taloustavaroita, leluja ja huonekaluja. Tarkempi lista siitä, mitä otamme vastaan ja mitä emme, löytyy kotisivuiltamme. Suurempien lahjoitusten, kuten asuntojen tyhjennyksen tai kuolinpesien, osalta ota yhteyttä kuljetusvastaavaamme Jan-Peter Lindström, niin haemme tavarat ilmaiseksi.

JAN-PETER LINDSTRÖM
KULJETUSVASTAAVA, ESIMIES
Tavaralahjoitukset ja kuljetukset

Tel. 040 164 5710
jan-peter.lindstrom@starofhope.fi

Back to top of page